Nieuwsoverzicht

Combikaarten oktober

Kaartverkoop Oktoberfest en Herfstparty XXL via de site: http://www.oktoberfestgraauw.nl Combikaarten voor beide datums via deze site

Geplaatst 6 jul 2017.

Herfstparty XXL

Op 21 oktober vindt de 2e editie van de Herfstparty XXL plaats. Optredens van Suck on This, WC Expierence en the Dirty Daddies. Info en kaartverkoop via http://www.oktoberfestgraauw.nl

Combikaarten op deze site onder rubriek Oktoberfest

Geplaatst 6 jul 2017.

Jason Waterfalls wint Road to GR

Met een miniem verschil met de nummer twee, Subway City heeft Jason Waterfalls editie 2017 van the road to GraauwRock gewonnen. Aan hen de eer om GraauwRock 2017 te openen. Met het voorproefje wat we nu hebben gezien zeker de moeite waard om te tijdig op het veld aanwezig te zijn !!!!

 

Geplaatst 25 mei 2017.

GraauwRock in nieuwe Zeeuwse reisgids !!

Reisgids Zeeland

Geplaatst 10 mei 2017.

Lions Cultuurprijs 2016 gewonnen !!

♪ Lions Cultuurprijs 2016 toegekend aan Stichting GraauwRock ♪ We hebben de Loins Cultuurprijs gewonnen! Altijd leuk zo'n waarderingsprijs! Voor het tweede jaar kent de Lions club Oost Zeeuws Vlaanderen de cultuurprijs toe. De prijs wordt verstrekt op voordracht aan kandidaten die een relatie hebben met Oost Zeeuws Vlaanderen en/of de culturele activiteit moet plaatsvinden in Oost Zeeuws Vlaanderen. Wat de jury bijzonder aanspreekt is het feit dat beginnende bands met The Road to GraauwRock een podium wordt geboden. Ook de inzet van de vele vrijwilligers, waaronder scholieren die hun maatschappelijke stage zo invulling geven, krijgt waardering van de jury. Ze hopen dan ook dat de cultuurprijs een stimulans is om dit mooie festival te blijven organiseren. En natuurlijk blijven wij dit mooie festival met veel plezier organiseren! De officiële uitreiking van deze cultuurprijs vindt plaats tijdens The Road to GraauwRock 2017 van 24 mei as. (gratis entree). Iedereen die stichting GraauwRock een warm toedraagt is uiteraard welkom tijdens deze prijsuitreiking.

Geplaatst 2 mei 2017.

Kinderen gratis toegang !!

Kinderen tot 12 jaar hebben op Hemelvaartsdag, onder begeleiding van een volwassene,  gratis toegang tot het festivalterrein

Geplaatst 19 apr 2017.

Eerste naam GraauwRock 2017 !


 *** Lucas Hamming ***
Medio 2013 verscheen de ster van Lucas Hamming, als deelnemer aan de beste singer songwriter van Nederland, voor het eerst aan het firmament.Sindsdien heeft hij een band om zich gevormd en is zijn ster alleen maar gerezen.3FM serious talent, huisband bij de wereld draait door, never let you down 3FM megahit en optreden op Pinkpop om maar enkele dingen te noemen.

VPRO’s 3voor12 schrijft over het optreden op Pinkpop het volgende: Goed nieuws: Nederland is een rockster rijker. Een grote bos haar, een paars bloesje met net dat ene knoopje open en een rockattitude van heb ik jou daar. Lucas Hamming weet hoe je een publiek in de tang houdt en een show weggeeft die nog lange tijd blijft hangen.

Zijn muziek is het best te omschrijven als indie poprock met stevige gitaarondersteuning,de teksten maken het geheel af. 

Stichting GraauwRock is dan ook zeer tevreden dat we deze vaderlandse topper hebben kunnen vastleggen voor editie 2017

Geplaatst 5 jan 2017.

Inschrijving Road to GraauwRock geopend !

Op donderdag 25 mei 2017 (Hemelvaart) zal voor de 16de maal GraauwRock plaats vinden. Naast de hoofdact(s) zullen die dag nog een 5 tal bands optreden. In het verleden traden o.m. op: Golden Earring, Normaal, Rowwen Heze, Van Dik Hout, Clouseau, Guus Meeuwis, de Dijk, the Scene, Miss Montreal, vanVelzen, Gruppo Sportivo en vele anderen.

Een van de vijf optredende bands is de winnaar van de bandbattle “The Road To GraauwRock”. “The Road To” is een zoektocht naar jong talent. Middels Poppunt Zeeland , Steenworp, VI.be, Musicfrom, Festivalinfo en diverse andere kanalen zijn we op zoek naar dit jonge talent. De voorselectie wedstrijd wordt gehouden op de sportvelden van vv Graauw (Hulst) op woensdag 24 mei. Aanvang 19.00 uur. (gratis toegang)

De bands treden op 2 podia in de feesttent op. Een 5 tal jury leden zal de beste band selecteren uit de deelnemers.

Prijzen voor deze selectiewedstrijden:
1e prijs Optreden tijdens Graauwrock (25 mei 2017) met een gage van € 300,--
2e prijs € 250,-- en toegangskaarten Graauwrock voor bandleden
3e prijs € 250,-- en toegangskaarten Graauwrock voor bandleden
4e en volgende prijs toegangskaarten Graauwrock voor bandleden

Gezien de tijdsdruk tijdens deze avond kunnen we slechts 6 bands inschrijven.. Inschrijving Bands welke interesse hebben deel te nemen dienen zich aan te melden voor 15 maart 2017. Dit met de vermelding waar de selectiecommissie tenminste drie recente nummers kan beluisteren, deze drie nummers mogen ook meegestuurd worden als MP3 of M4a bestand. Vooraf zal een selectie uit de ontvangen inzendingen worden gemaakt.

Aanmeldingen en verdere inlichtingen bij Eddy de Caluwe, telefoon 06 10907180, e-mail theroadto@graauwrock.nl .

Geplaatst 19 dec 2016.

Concept en realisatie: Ketchup Media.