Festival info

Gemiddeld 1.850 bezoekers op Graauwrock.GraauwRock is een (inmiddels) jaarlijks terugkerend "open air" festival op de voetbalvelden van vv Graauw nabij het Zeeuws-Vlaamse Hulst. Het festival is een samenwerking tussen de verenigingen vv Graauw en vv IZV uit Kloosterzande.

Op eerdere edities van het festival traden onder meer op: BLØF, Golden Earring, Normaal, Van Dik Hout, De Dijk, Jovink en de Voederbietels, Miss Montreal, The Scene, Clouseau, Rowwen Hèze, Surrender en Wulf. Graauwrock is een festival voor iedereen en is een jaarlijks goed bezocht festival.

Iedere editie wordt er een podium geboden aan beginnende, talentvolle bands. De dag voorafgaand aan het festival strijden acht bands in de zogenaamde Road to GraauwRock om een optreden op het festival.

GraauwRock wordt georganiseerd door een vijftigtal enthousiaste vrijwilligers en wordt ieder jaar mogelijk gemaakt door de ondersteuning vansponsors

De eerstvolgende editie van GraauwRock is op Hemelvaarstdag, namelijk donderdag 30 mei 2019. The Road to GraauwRock zal plaatsvinden op woensdag 29 mei 2019.

Het festival in beeld

Foto's van het festival kun je hier bekijken.

De posters van alle edities kun je hier bekijken.

 

Concept en realisatie: Ketchup Media.