’t Huus en GraauwRock slaan handen ineen!

Al meerdere jaren bezoekt stichting ’t Huus een muziekfestival voor mensen met een beperking in Limburg. Door de grote reisafstand en daarmee gepaard gaande kosten is het niet voor alle cliënten mogelijk om dit festival te bezoeken. Vanuit hun doelgroep kwam de vraag om zelf in de regio Zeeland een soortgelijk festival te organiseren. Omdat de organisatie van een dergelijk evenement, met buiten de provinciegrenzen reikende uitstraling, een hele kluif is werd er een zoektocht gestart naar een ervaren organisatie om de krachten te bundelen. Zo is in stichting GraauwRock een gretige partner gevonden om voor de eerste keer in Zeeland een festival te organiseren voor de minder valide medemens “GraauwRock for Specials”.

Door de bundeling van de kennis, expertise en ervaring van beide organisaties op gebied van organiseren, faciliteren en verzorgen wordt een onvergetelijke ervaring gecreëerd voor de bezoekers. Het festival wordt op 29 mei van 13 tot 20 uur op het terrein van GraauwRock georganiseerd dat deze middag geheel ingericht wordt naar de behoeften van de bezoekers. Er zal een keur aan regionale en nationale toppers acte de presence geven.

We denken een mooi en kwalitatief goed programma aan te kunnen bieden aan onze bezoekers. Naast muziek zal er ook voldoende ruimte zijn voor ander vermaak zoals bv spelletjes, schminken en knutselen.

Concept en realisatie: Ketchup Media.