https://www.graauwrock.nl/uploads/images/gr/JoeBuck.jpg

Joe Buck moet helaas afzeggen

Wat hadden Joe Buck en wij zin in zijn optreden op 18 mei. Maar het gaat eventjes niet zo goed met Joe, daarom heeft hij zijn 2023 tour afgezegd. Dit zegt Joe erover:

"Ik neem een tijdje een stap terug van 'Joe Buck'. Dit betekent niet dat ik stop met muziek maken. Het zal alleen wel even stil zal zijn op mijn sociale media totdat ik er weer klaar voor ben om mijn ziel bloot te leggen aan de wereld.

Dit betekent geen shows, geen tour en eventjes geen nieuwe releases. Ik dacht dat ik klaar was om een nieuw hoofdstuk met jullie te delen vol nieuwe verhalen, liedjes en shows, maar na gesprekken met mijn team, therapeut en dierbaren, ben ik tot de conclusie gekomen dat ik er nu nog niet klaar voor ben. Mijn hoofd is nu gewoon te vol en daarom moet ik er eerst aan werken om mentaal weer op een betere plek komen. Ik ben jullie zo ontzettend dankbaar voor alle liefde en steun die ik de afgelopen jaren van jullie heb mogen ontvangen. Ik hoop na deze break weer terug te komen met een boel mooie liedjes & shows en ik zou niets liever willen dan dit met jullie te delen."

Natuurlijk zijn we op zoek naar een alternatief, we hopen die act snel te presenteren.

 

 

Concept en realisatie: Ketchup Media.