https://www.graauwrock.nl/uploads/images/gr/di-rect.jpg

DI-RECT • 26 mei

Begonnen met hits als ‘Just the Way I do’ en ‘Inside my Head’, was DI-RECT al snel niet meer weg te denken uit het Nederlandse muzikale landschap.

De jaren die daarop volgden waren een ‘rollercoaster ride’. Met 7 albums, diverse top 10 hits, talloze awards en meer dan 2000 live shows in binnen- en buitenland, heeft DI-RECT laten zien dat ‘they’re here to stay’. 

DI-RECT vierde in 2021 hun twintigjarig bestaan met twee uitverkochte shows in de Rotterdamse Ahoy. De single Soldier On uit 2020 uitgroeien tot hèt anthem van de coronapandemie en DI-RECT was een van de eerste bands die op een creatieve manier hun eigen liveshows gingen streamen.

En... DI-RECT heeft tijdens Eurosonic Noorderslag de Popprijs 2021 gewonnen! Dat is zaterdag 22 januari 2022 bekendgemaakt tijdens de digitale editie van Noorderslag, onderdeel van ESNS. De Popprijs is de meest prestigieuze prijs voor Nederlandse popmuziek. De bekendmaking was live te zien bij de NTR op NPO 3, te horen op NPO 3FM en te zien via de livestream van het festival. Lees er hier alles over...

Concept en realisatie: Ketchup Media.