https://www.graauwrock.nl/uploads/images/gr/EmmaHeesters.jpg

Emma Heesters • 26 mei

De 25 jarige en van origine Zeeuwse Emma Heesters is een zeer gepassioneerde singer-songwriter. Op haar 18e start ze haar eigen YouTube kanaal waarop ze bekende nummers op haar eigen manier zingt. Een paar jaar geleden gingen haar uploads ineens door het plafond dankzij covers van Meghan Trainor, Ariana Grande en Alan Walker. Sindsdien groeit Emma’s fanbase op YouTube erg hard, zo heeft haar eigen kanaal inmiddels al meer dan 1,5 miljoen volgers en worden haar video’s miljoenen keren bekeken.

De carrière van de getalenteerde zangeres bracht haar al over heel de wereld. In het voorjaar van 2019 stond Emma in het voorprogramma van de Amerikaanse groep Boyce Avenue tijdens hun tournee door Europa. Recentelijk heeft ze haar eerste contract getekend bij Universal’s Republic Records in New York en afgelopen jaren heeft ze samengewerkt in de studio met verschillende multi-platinum en Grammy Award winnende producers. Ook heeft ze al shows mogen geven op gerenommeerde evenementen zoals Playlist Live, VidCon UK, VidCon USA en zelfs live op FOX TV.

In 2021 deed Emma mee aan het televisieprogramma The Masked Singer en werd ze tweede; ze zat in het pak van de Spaanse krokodil. En op 26 december 2021 was ze onderdeel van de show van The Streamers in de Efteling.

 

Concept en realisatie: Ketchup Media.