GraauwRock Zeeuwser dan ooit !!

Na de eerdere aankondiging van Bløf , Wulf en Son Mieux is Stichting GraauwRock dan ook uitermate tevreden om de complete line-up bekend te kunnen maken.

Het is dit jaar Zeeuwser dan ooit door het programmeren van Herman Brock Jr. (Terneuzen) en PEER (Middelburg). Tevens is The U2 Tribute vastgelegd en aan Daredevils de dankbare taak om het festival af te sluiten. Traditiegetrouw zal de winnaar van The Road to GraauwRock het festival openen.

PEER
De Middelburgse indierockband PEER stond al op menig groot festival, won tal van competities en ontvangt lovende kritieken. Op het podium is de chemie tussen de vier bandleden bijna tastbaar.
Na hun bliksemstart in 2014 timmeren ze gestaag aan de weg en hebben ze voorjaar 2017 hun debuut EP Mad For It! uitgebracht en in het najaar waren ze een van de meest geboekte bands van de Popronde door heel Nederland! Zeker de moeite waard om ze live te komen aanschouwen tijdens GraauwRock 2018.

Herman Brock Jr.
Herman Brock Jr. groeide op in Terneuzen en speelde als tiener al gitaar in de FFFF-band van zijn vader Herman Brock Sr. Zijn hoofdinstrumenten zijn zang en gitaar, en hij speelt daarnaast ook banjo, mandoline, contrabas en dulcimer. Sinds 2009 speelt hij ook met zijn bluegrassband Brock's Blue Grass Bunch, waarmee hij in Kentucky heeft getoerd. Het in begin 2015 verschenen album ‘The Old World’ nam hij op met diverse grootheden uit de Nederlandse bluegrass scene.

The U2 Tribute
De naam zegt genoeg, niet het echte werk maar het komt er zeker erg dicht bij in de buurt.
Internationaal geroemd als ‘One of the best bands worldwide dedicated to the music of the Irish rockband U2 ’ biedt The U2-Tribute een liveshow met louter hoogtepunten uit het repertoire van de Ierse superband U2; De vier muzikanten zetten de muziek van U2 neer op een natuurgetrouwe manier, met veel respect voor het origineel. In een dynamische liveshow waarin opzwepende meezingers worden afgewisseld met krachtige rocknummers en prachtige ballades.

Daredevils
De heren van Daredevils weten wel hoe ze een feestje moeten maken. Nadat ze vorig jaar GraauwRock geweldig hadden afgesloten, hebben we ze gevraagd om dit dit jaar nog eens over te komen doen op GraauwRock 2018.
Bereid je voor op een muzikale blikseminslag van astronomische proporties, waarbij classics en gewaagde actuele hits in elkaar versmelten.

Geplaatst 21 feb 2018.

Error: