Nieuwe namen en opening inschrijvingen The Road to GraauwRock

Dit jaar viert GraauwRock zijn 20-jarig bestaan en de eerste editie voor GraauwRock for Specials. En met trots maken we vandaag de laatste 6 namen bekend voor deze evenementen.
 
Cookies and Cream zal GraauwRock op donderdag 30 mei 2019 vakkundig afsluiten. In 2018 stond deze 6-koppige cover band op het eindfeest van het Formule 1-seizoen in Abu Dhabi en eerder al onder meer op Tomorrowland en Rock Werchter. De lokale helden van HunterStreet maken met hun donkere alternatieve rock de line-up voor GraauwRock compleet!
 
De line-up voor GraauwRock for Specials wordt uitgebreid met Snollebollekes, VOF de Kunst, Tijl Damen en Belinda. Deze acts maken het muzikaal programma van GraauwRock for Specials op woensdag 29 mei compleet.  
 
Snollebollekes is in de afgelopen jaren uitgegroeid tot één van de grootste feestacts van Nederland, die wekelijks voor duizenden mensen optreedt en keer op keer het publiek in extase weet te brengen. Niet voor niets heeft hij in no-time twee keer het GelreDome uitverkocht.
 
De avond na GraauwRock for Specials vindt traditiegetrouw The Road to GraauwRock plaats. Zeven bands nemen het tegen elkaar op en een jury kiest de winnaar. Die mag de volgende dag GraauwRock op Hemelvaartsdag openen!
 
De inschrijving voor The Road to GraauwRock zijn geopend. De winnaar van de Zeeuwse muziekcompetitie Steenworp krijgt automatisch een plekje op The Road to GraauwRock. Hiermee willen we jong muzikaal talent uit Zeeuws-Vlaanderen steunen en ook andere acts motiveren hun muzikaliteit te laten horen!
 
Bands die interesse hebben om deel te nemen dienen zich aan te melden vóór 15 maart 2019. Dit met de vermelding waar de selectiecommissie tenminste drie recente nummers kan beluisteren, deze drie nummers mogen ook meegestuurd worden als MP3 of M4a bestand. Vooraf zal een selectie uit de ontvangen inzendingen worden gemaakt.

Geplaatst 15 feb 2019.

Concept en realisatie: Ketchup Media.